Αποστολή & Παράδοση προϊόντων

Στο Sneaker10.gr έχουμε εξασφαλίσει πολλαπλές επιλογές παράδοσης, γιατί καταλαβαίνουμε την ευχάριστη αγνία του να  ανμένεις να παραλάβεις το αγαπημένο σου sneaker, αξεσουάρ ή ρούχο!

Παραλαβή δωρεάν από τα καταστήματα μας

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από το κατάστημα είναι δωρεάν.

Πότε μπορώ να το παραλάβω;
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας είναι από 1 έως και 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως Σάββατο. Οι ώρες παραλαβής είναι το ωράριο λειτουργίας του εκάστοτε καταστήματος.

Πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα ενημερωθείτε μέσω SMS και e-mail για την παραλαβή της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 4 μέρες.

Παραλαβή σπίτι/γραφείο σε όλη την Ελλάδα

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;

Όλες οι παραγγελίες άνω των 59€ έχουν Δωρεάν Μεταφορικά! Οι παραγγελίες με αξία μικρότερη των 59€ έχουν κόστος 2.99€.Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω;

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εντός Ελλάδος είναι συνήθως 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της. Ο συνεργάτης μας για παραγγελίες εντός Ελλάδος είναι η Γενική Ταχυδρομική ενώ για τις αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την DHL Express.

Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Μπορείτε εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας (τυπου 02-ΧΧΧΧΧΧ) που υπάρχει στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, ή απλά βάζοντας το κινητό που έχετε καταχωρήσει την παραγγελία! Βρείτε την παραγγελία σας τώρα εδώ!

icons8-cursor-26 Ενημερωθείτε εδώ για τη Δωρεάν Υπηρεσία Click Away!

Premium Delivery (περιοχές εντός Αττικής) με Svuum
Γνώρισε τώρα τη νέα μας υπηρεσία premium delivery μέσω της Svuum όπου παραλαμβάνεις, συνήθως, εντός 2 ημερών! Αν βρίσκεσαι εντός Αττικής βάλε τον Τ.Κ. σου στο σχετικό πεδίο και επίλεξε "Premium Delivery". Η Svuum θα φέρει την παραγγελία στον χώρο σου στο χρονικό διάστημα που εσύ θα επιλέξεις! Παράλληλα, μπορείς να παρακολουθείς live την πορεία του δέματος προς εσένα, να επικοινωνήσεις με τον συνεργάτη της courier που έχει αναλάβει την παράδοσή σου και να εξοφλήσεις και μέσω κάρτας κατά την παράδοση της παραγγελίας σου!

* Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί το αργότερο έως τις 13:00.

Κόστος παραλαβής:
Η Svuum έρχεται στην πόρτα σου με μόλις 1€ επιπλέον της standard χρέωσης μεταφορικών!

Αποστολές σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο!

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?
Είμαστε ενθουσιασμένοι να εξυπηρετούμε και πελάτες σε όλον τον κόσμο. Το κόστος αποστολής είναι 14,99€ και η παραδόσεις πραγματοποιούνται με την κορυφαία DHL Express.Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι συνήθως 1 - 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της καταχώρησης, ενώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ειδική χρονική ζώνη παράδοσης! Σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώνουμε με προσωπικό μήνυμα (sms/email) για την πορεία της. Ο συνεργάτης μας είναι η Γενική Ταχυδρομική. 

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.


Μπορώ να εντοπίσω την παραγγελία μου?
Μπορείς εύκολα με τον κωδικό παραγγελίας που σου έχουμε στείλει να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου! Βρες την παραγγελία σου τώρα εδώ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράδοση παραγγελιών σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ίσως ενέχει επιπλέον έξοδα για τον παραλήπτη (φόρους, δασμούς, κλπ.) σύμφωνα με το εκάστοτε νομικό καθεστώς της κάθε χώρας ή περιοχής στην οποία παραδίδεται το δέμα.
Ενημερωθείτε προηγούμενα από τον τοπικό σας αρμόδιο φορέα για τυχόν επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν με την παράδοση της παραγγελίας σας.


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2