Αποστολή Παραγγελίας

Πώς μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;
Οι επιλογές για την παράδοση της παραγγελίας σας είναι οι εξής:Πόσο διάστημα χρειάζεται για να φτάσει η παραγγελία μου;
Καταλαβαίνουμε την αγωνία του να περιμένετε το νέο σας παπούτσι, ρούχο ή αξεσουάρ και καταβάλουμε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποστολή όλων των παραγγελιών, με απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Για αποστολή στο χώρο σας, ανάλογα και τον τόπο παράδοσης, ή παραλαβή από το πλησιέστερό σας από τα 250+ καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής απαιτούνται 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες ενώ για παραλαβή από τα καταστήματα Sneaker10 ή Cosmos Sport χρειάζονται από... μερικά λεπτά (αν το προϊόν βρίσκεται ήδη στο κατάστημά μας της επιλογής σας) έως 5 εργάσιμες ημέρες. Ο μέσος όρος αποστολής των παραγγελιών είναι λιγότερο από 2 εργάσιμες.


Οι χρόνοι αποστολής & παράδοσης ενδέχεται να αλλάξουν λόγω αστάθμητων παραγόντων (διαθεσιμότητα του προϊόντος σε αποθήκη εκτός της κεντρικής, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, αργίες, καιρικές συνθήκες κλπ.) ή σε περιόδους ιδιαίτερα μεγάλης ζήτησης (επίσημες εκπτωτικές περίοδοι, ημέρες προσφορών). Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας αν η παραγγελία σας καθυστερήσει λίγο. Να είστε σίγουροι ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την όποια δυσκολία παρουσιαστεί.


Ποιο είναι το κόστος των μεταφορικών;

  • Για παραλαβή από τα φυσικά μας καταστήματα Sneaker10 ή Cosmos Sport η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η αποστολή στον χώρο σας (σπίτι, γραφείο κτλ) είναι με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (και με χρέωση 2.99€ για παραγγελίες μικρότερης αξίας).
  • Η παραλαβή από ένα από τα 250+ καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής είναι με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (και με χρέωση 2.99€ για παραγγελίες μικρότερης αξίας).
  • Για αποστολή στην Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ (και με χρέωση 9.99€ για παραγγελίες μικρότερης αξίας). 
  • Για αποστολή στο εξωτερικό το κόστος των μεταφορικών είναι 14,99€ σε παραγγελίες βάρους έως 2,5kgr / όγκου 5lt (μέγεθος κούτας 25X20X10cm ή 30X25X15cm).


Σε περίπτωση αποστολής στο εξωτερικό που το δέμα της παραγγελίας ξεπεράσει το βάρος των 2,5kgr/ όγκο 5lt(ή χρησιμοποιηθεί κούτα μεγαλύτερων διαστάσεων από 30cmX25cmX15cm) τότε θα ενημερωθείτε για το extra κόστος των μεταφορικών μέσω email και η extra πληρωμή θα γίνει μέσω PayPal. Αν διαφωνείτε με το συνολικό ποσό των μεταφορικών η παραγγελία θα ακυρωθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας/ στον PayPal λογαριασμό σας.

Για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα (φόροι, δασμοί κλπ.) σύμφωνα με το νομικό καθεστώς της εκάστοτε χώρας. Επικοινωνήστε με τον τοπικό αρμόδιο φορέα της χώρας παράδοσης της παραγγελίας για να σας ενημερώσει για τα επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Αν δεν παραλάβετε την παραγγελία εξωτερικού και από την στιγμή που λόγω υψηλών εξόδων εκτελωνισμού / επαναπατρισμού αυτή δεν μπορεί να επιστραφεί σε εμάς δεν μπορεί να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας.


Από ποιον θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας;
Η Γενική Ταχυδρομική είναι υπεύθυνη για αποστολές σε Ελλάδα ενώ για τις διεθνείς αποστολές και τις αποστολές στην Κύπρο συνεργαζόμαστε με την DHL Express.


Μπορώ να παρακολουθώ την πορεία της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία για το χώρο σας / για παραλαβή από ένα από τα 250+ καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής είναι έτοιμη προς αποστολή θα λάβετε email και/ή sms με έναν μοναδικό Voucher Κωδικό (τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας). Μπείτε εδώ για να παρακολουθήσετε τη διαδρομή της παραγγελία σας ή επιλέξτε αναζήτηση αποστολής στο site της Γενικής Ταχυδρομικής, εδώ.


Πώς θα παραλάβω το πακέτο στο χώρο μου;
Αν έχετε επιλέξει το συγκεκριμένο τρόπο παράδοσης εκπρόσωπος της Γενικής Ταχυδρομικής θα παραδώσει το δέμα στην διεύθυνση που υποδείξατε.


Πώς θα παραλάβω το πακέτο από το κατάστημά σας;
Αν έχετε επιλέξει παραλαβή από φυσικό κατάστημα Sneaker10 ή Cosmos Sport θα ενημερωθείτε μέσω email και/ή sms για την άφιξη της παραγγελίας στο κατάστημα της επιλογής σας (οπότε και θα έχετε περιθώριο 5 εργάσιμων ημερών για να την παραλάβετε).


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2