Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Ποσοστό Έκπτωσης

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 104

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Reebok Παπούτσια και Ρούχα

από 6
185 styles.

Reebok Παπούτσια και Ρούχα

Η Reebok είναι ένα από τα brands που έδωσε άλλη έννοια στον όρο «στυλ» και άνεση στον αθλητισμό! Βρες τώρα τη μεγάλη συλλογή του Νο1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής αυτό που σου ταιριάζει και γράψε ιστορία με τις επιδόσεις σου.

Η Ιστορία της Reebok

Η Reebok ιδρύθηκε το 1958 ως θυγατρική εταιρεία της J.W. Foster and Son, από τα αδέρφια Joe και Jeff Foster στην Αγγλία. Έμπνευση για το αρχικό όνομα ήταν ένα είδος αφρικανικής αντιλόπης η Gray Rhebok. Το 1979, ο Paul Fireman απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα της Reebok στη Βόρεια Αμερική, κάνοντας μία τολμηρή επένδυση που τον δικαίωσε. Το 1982, το ντεμπούτο της έκανε η σειρά Classics με το αθλητικό παπούτσι “Freestyle”, σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες που τότε χόρευαν aerobic. H τηλεοπτική σειρά της Jane Fonda “WorkoutVHS”, έκανε τάση το aerobic και βοήθησε το Freestyle να δημιουργήσει σημαντικά trends και να μεταμορφώσει τη βιομηχανία αθλητικών υποδημάτων. To 1983 η Reebok, δημιούργησε την ανδρική version του Freestyle, με όνομα “Ex-O-Fit”, ένα παπούτσι για τρέξιμο, που πλέον ονομάζεται “Classics Leather”. Το 1993, πρωτοεμφανίστηκε το “Aztrek” της σειράς Classic με ρετρο στυλ, ενώ σήμερα κυκλοφορεί η σειρά Aztrek x Gigi Hadid. Τα σύγχρονα παπούτσια της Reebok και οι σειρές Classics Leather, Club C και Workout, είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 90, προσφέροντας άνεση, στυλ και vintage πινελιές. Η Reebok Classic έχει συνεργαστεί με μεγάλα όνομα της ποπ μουσικής όπως ο Jay Ζ, 50 Cent, Kendrick Lamar, Travis Scott και η Alicia Keys.

Βρες τα δικά σου Reebok  Παπούτσια!

Για εσένα που είσαι φαν των Reebok παπουτσιών, μπορείς να βρεις γυναικεία Reebok θα βρεις casual, chucky αλλά και sporty παπούτσια και sneakers τα οποία έχεις την επιλογή να τα συνδυάσεις με casual look και lifestyle look. Τα υλικά των Reebok παπουτσιών είναι εξαιρετικής ποιότητας, διαθέτουν αντικραδασμική προστασία και σόλα από καουτσούκ για ανάλαφρο βήμα. Η εταιρεία Reebok στηρίζει την βιώσιμη ανάπτυξη έτσι στα πιο νέα μοντέλα της θα βρεις παπούτσια με υλικά βιώσιμα. Η εφαρμογή των Reebok παπουτσιών διαφέρει ανάλογα το παπούτσι συνήθως όμως έχουν κανονική ή άνετη εφαρμογή.

Βρες τα δικά σου Reebok Ρούχα

Για να νιώθεις πάντα μοναδική με στυλ βρες το κατάλληλο ρούχο για κάθε στιγμή! Είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι η Reebok έχει προνοήσει για να καλύψει τις ανάγκες σου και να σου χαρίσει μοναδικό sporty look. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξει ζακέτες, φόρμες, μπουφάν, φούτερ και μπλούζες με μακρύ μανίκι. Για το καλοκαίρι μπορείς να ενισχύσεις το look σου με ένα από τα μοναδικά κολάν Reebok ή με ενα t-shirt, tank top, σορτς, φόρεμα ή φούστα όπου μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμα και για τις απογευματινές βόλτες στην πόλη. Η ποιότητα των ενδυμάτων της Reebok είναι μοναδική με υψηλής ποιότητας υφάσματα είτε βαμβακερά είτε συνθετικά, πολυεστερικά και άλλα, καθώς θα βρεις και ρούχα που στηρίζουν την βιώσιμη ανάπτυξη είτε με βιώσιμα υλικά όπως το οργανικό βαμβάκι είτε με ανακυκλώσιμα υλικά. 

Το Ιδανικό Reebok Αξεσουάρ Σου

Για εσένα που θέλεις την απόλυτη οργάνωση και να έχεις πάντα τα πράγματα σου σε τάξη και με ασφάλεια, η Reebok σου δίνει την λύση με τις μοναδικές τσάντες της. Εάν θέλεις μια τσάντα είτε για την εργασία σου είτε για την εξόρμησή σου στην φύση μπορείς να επιλέξεις ένα backpack της Reebok το οποίο θα το προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες αφού διαθέτουν ρυθμιζόμενα λουριά και διαθέτουν πολλαπλές θήκες αποθήκευσης. Για την προπόνησή σου μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα γυμναστηρίου της Reebok η οποία είναι εύκολη στην μεταφορά και μπορεί να χωρέσει τον απαραίτητο εξοπλισμό σου χωρίς να χάνεις την άνεσή και  την οργάνωσή σου.

Διάλεξε Τα Δικά Σου Reebok Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ Στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τα δικά σου παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ Reebok σε γυναικεία μεγέθη και χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, γκρι, κόκκινο, ροζ, μπεζ, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, καφέ, κίτρινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Top Reebok Collections

 Reebok Club C  Reebok Legacy  Reebok Zig Kinetica Reebok Classics Natural Dye 

Top Reebok Styles

Reebok Φόρμες Reebok Φούτερ

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2