Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

75 210

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Air Jordan

από 2
46 styles.
από 2

Nike Air Jordan

Κυριάρχησε σε κάθε παιχνίδι με τα μπασκετικά παπούτσια του Jordan! Τα Nike Jordan Air θα γίνουν η αγαπημένη σου επιλογή σε κάθε αγώνα, καθώς θα προσφέρουν άνεση, πρόσφυση και εμβληματικό στυλ! Ανακάλυψέ τα σε Απίστευτες Τιμές, στο Sneaker10.gr!

Ποιά είναι η ιστορία των Nike Air Jordan;

Η Air Jordan είναι μια αμερικανική μάρκα παπουτσιών μπάσκετ, αθλητικών, casual και στυλ ρούχων που παράγονται από τη Nike. Ιδρυθείσα στο Σικάγο, η Air Jordan δημιουργήθηκε για τον Hall of Fame πρώην παίκτη μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν κατά τη διάρκεια του χρόνου του με τους Σικάγο Μπουλς. Τα αυθεντικά αθλητικά παπούτσια Air Jordan κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τον Michael Jordan στα τέλη του 1984 και κυκλοφόρησαν στο κοινό την 1η Απριλίου 1985. Τα παπούτσια σχεδιάστηκαν από τη Nike από τους Peter Moore, Tinker Hatfield και Bruce Kilgore. Τα Nike Air Jordan είναι δημοφιλή λόγω της επίδρασης που είχε ο Michael Jordan στο παιχνίδι του μπάσκετ και του κλασικού σχεδιασμού, που είχε επίσης τεράστιο αντίκτυπο στον κόσμο των sneaker με την αισθητική τους. Μέχρι και σήμερα είναι αγαπητά και δημοφιλές παπούτσια για παίκτες, λάτρες του μπάσκετ ή για λάτρες του basketball στιλ.

Τι χαρακτηριστικά έχουν τα Nike Air Jordan που τα ξεχωρίζουν;

Τα κλασσικά Nike Air Jordan είναι κατασκευασμένα από δερμάτινο άνω μέρος με κανονική εφαρμογή. Τα πιο σύγχρονα μοντέλα διαθέτουν υφασμάτινες, σουέτ ή ανάγλυφες λεπτομέρειες. Υπάρχουν Nike Air Jordan ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σε μποτάκια ή παπούτσια με διάφορους σχεδιασμούς και χρώματα. Πέρα από τον σχεδιασμό τους προσφέρουν μέγιστη άνεση στους παίκτες αφού διαθέτουν σόλα από καουτσούκ για αντικραδασμική προστασία και απόσβεση των προσκρούσεων, αερισμό του ποδιού για απόλυτη διαπνοή, εξωτερική σόλα από συμπαγές καουτσούκ για πρόσφυση και μονάδα αερόσολας για ελαφρύ πάτημα. Όλα τα μοντέλα δένουν με κορδόνια για άψογη εφαρμογή και σταθερότητα.

Τι νούμερο να επιλέξω για Nike Air Jordan;

Η εφαρμογή των Nike Air Jordan παπουτσιών είναι κανονική με άνετη αίσθηση με ακρίβεια στο νούμερο. Νιώθεις τα πόδια σου ανάλαφρα και είναι κατάλληλα για μπασκετικές εμφανίσεις. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά νούμερα. Εάν έχεις φυσικά αμφιβολία στο νούμερο, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, από τις μετρήσεις που δίνονται. Μπορείς φυσικά να πας σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα να τα δοκιμάσεις ή να τα δοκιμάσεις στον χώρο σου με δωρεάν δυνατότητα επιστροφής.

Τι χρώματα σε Nike Air Jordan παπούτσια έχει το Sneaker10;

Βρες τώρα Nike Air Jordan sneakers σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, πολύχρωμο, ροζ και πολλά άλλα, σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και στιλ, μόνο στο Sneaker10.gr, το No1 online sneaker store, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι Nike Air Jordan θα βρω στο Sneaker10;

Στο Sneaker10.gr θα βρεις Nike Air Jordan ανδρικά, γυναικεία και παιδικά σε παπούτσια, μποτάκια και slides. Επίλεξε το ιδανικό Nike Air Jordan που θέλεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου, και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου.

Υπάρχουν διαθέσιμα Nike Air Jordan γυναικεία;

Ανακάλυψε γυναικεία Nike Air Jordan σε παπούτσια, μποτάκια και slides και ανανέωσε από την χειμερινή μέχρι και την καλοκαιρινή σου συλλογή. Πιο συγκεκριμένα ένα ζευγάρι σε Nike Air Jordan είναι ιδανικό όχι μόνο για το αθλητικό σου στυλ αλλά και για το καθημερινό σου στυλ.

Τι Nike Air Jordan ανδρικά να διαλέξω;

Βρες κορυφαία ανδρικά Nike Air Jordan μέσα απο το Sneaker10.gr και ανανέωσε την μπασκετική σου συλλογή. Για το αθλητικό σου στυλ και για σενα που παίζεις στο γήπεδο, μπορείς να διαλέξεις μπασκετικά ανδρικά μποτάκια Nike Air Jordan με τεχνολογίες που θα απογειώσουν το παιχνίδι σου. Για το καθημερινό σου στυλ, μπορείς να επιλέξεις Nike Air Jordan για άνδρες σε παπούτσια, ενώ για το summer look σου με athleisure αίσθηση, μπορείς να επιλέξεις Nike Air Jordan ανδρικά slides.

Θα βρω Nike Air Jordan παιδικά;

Μέσα από το online store μας, μπορείς να βρεις Nike Air Jordan για παιδιά που θέλουν να έχουν στυλ. Τα παιδικά Nike Air Jordan είναι κατάλληλα τόσο για την καθημερινότητά τους στο σχολείο, όσο και για τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Τα Nike Air Jordan είναι must have γιατί προσφέρουν μέγιστη άνεση στα παιδικά πόδια! Επίλεξε το ζευγάρι Nike Air Jordan παιδικά και χάρισε τους την χαρά.

Να επιλέξω Nike Air Jordan Low ή Mid;

Θέλεις να επιλέξεις Nike Air Jordan σε low ή mid cut σχεδιασμό αλλά δεν ξέρεις πιο να επιλέξεις; Τότε σκέψου για την χρήση που τα θέλεις. Πιο συγκεκριμένα για σένα που θέλεις να παίξεις μπάσκετ καταλληλότερη επιλογή είναι τα Nike Air Jordan σε Mid cut σχεδιασμό, ενώ για σένα που θέλεις να τονίσεις το καθημερινό σου στυλ ιδανική επιλογή είνα τα ανδρικά Nike Air Jordan σε low cut σχεδιασμό. Είτε επιλέξεις Nike Air Jordan σε Mid ή Lon cut σχεδιασμό, το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσεις την άνεση που σου προσφέρουν.

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2