Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

28 130

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Herschel Little America Σακίδια Πλάτης

23 styles.

Herschel Little America Σακίδια Πλάτης

Βρες Herschel Little America Σακίδια Πλάτης για άνδρες και γυναίκες. Τα Little America σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, που καθημερινά καλείται να φέρει εις πέρας ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Δουλειά, οικογένεια, χόμπι, αθλητισμός, κοινωνική ζωή, ταξίδια... είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορεί κάποιος να έχει μέσα στην καθημερινότητά του. Με τα σακίδια πλάτης Herschel Little America, όμως, όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν, αφού δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης όλων των απαραίτητων αντικειμένων. Από laptop μέχρι ρούχα, από πορτοφόλι μέχρι σνακ και φαγητό, όλα μπορούν να χωρέσουν σε αυτές τις τσάντες. Διάλεξε την χωρητικότητα που επιθυμείς, μικρή (0-12L), μεσαία (12-20L) ή μεγάλη (21-30L) και απόλαυσε κάθε στιγμή.

Ανακάλυψε ανδρικά και γυναικεία σακίδια πλάτης Little America σε πολλά χρώματα και μεγέθη από το Sneaker10.gr, το Νο1 online sneaker store!

Λίγα Λόγια για το Brand

Η Herschel Supply Co. είναι μια καναδική εταιρεία που πουλά hipster ρετρό σακίδια πλάτης και αξεσουάρ. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Lyndon και Jamie Cormack το 2009 και εδρεύει στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας. Η Herschel κατασκευάζει τα προϊόντα της σε 15 εργοστάσια στην Κίνα. Περιλαμβάνουν σακίδια πλάτης, τσάντες duffel, άλλες αποσκευές, καπέλα και άλλα αξεσουάρ. Η μάρκα απευθύνεται σε καταναλωτές ηλικίας 18 έως 35 ετών και βασίζεται στην πρόκληση μιας αίσθησης αμερικανικής νοσταλγίας – για παράδειγμα μέσω των ιμάντων από συνθετικό δέρμα και ενός λογότυπου της παλιάς εποχής, καθώς και μέσω του ονόματός της, που παραπέμπει σε Herschel, Saskatchewan, ένα πολύ μικρό καναδικό παραμεθόριο χωριό. Το πρώτο κατάστημα της Herschel στον Καναδά άνοιξε στο Gastown του Βανκούβερ το 2018. Η Herschel λειτουργεί 44 τοποθεσίες λιανικής σε όλο τον κόσμο, από το Χονγκ Κονγκ μέχρι το Ντουμπάι και το Παρίσι. Ο Σλέιτ περιέγραψε τη μάρκα ως «ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που εμφανίζεται οπουδήποτε οι χίπστερ τολμούν να πατήσουν». Η συλλογή Herschel Little America ήρθε για να χαράξει την δική της πορεία στο χώρο της μόδας. Μέχρι και σήμερα είναι από τις Top επιλογές στην ζήτηση μοντέρνων και πρακτικών backpacks.

Τι Ξεχωρίζει τις Τσάντες Herschel Little America;

Αυτό που ξεχωρίζει τις Herschel Little America τσάντες είναι ότι είναι εμπνευσμένες από το ορειβατικό στυλ με μια σύγχρονη πινελιά των καθημερινών ταξιδιών. Στην συλλογή του Sneaker10.gr θα βρεις σακίδιο πλάτης γυναικείο και ανδρικό Herschel Little America σε μεσαίο medium μέγεθος 12-20 L ή σε μεγάλο μέγεθος 21-30 L. Είναι κατάλληλες για να σε συνοδεύσουν από μια απλή καθημερινή μέρα στην δουλειά μέχρι και σε μια εξόρμηση. Θα βρεις backpack Herschel Little America με θήκη laptop ή χωρίς θήκη laptop και με ρυθμιζόμενα λουριά για να δώσεις εσύ την εφαρμογή που χρειάζεσαι. Έχουν εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο, ενώ η κατασκευή τους αποτελείται από ανθεκτικό ύφασμα υψηλής ποιότητας και από συνθετικά υλικά. Άλλο ένα θετικό τους είναι ότι ξεχωρίζουν για το design τους. Θα βρεις Herschel Little America τσάντες πλάτης για κάθε στυλ, φυσικά από την μεγάλη συλλογή μας.

Επίλεξε Herschel Little America Σακίδια για τις Ανάγκες σου

Στη πλούσια συλλογή του Sneaker10.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε Herschel Little America τσάντες, πιο συγκεκριμένα θα βρεις Herschel Little America backpack / σακίδιο για κάθε ώρα της ημέρας. Τώρα μπορείς να χωρέσεις τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι, χωρίς να χρειαστεί να αφήσεις τίποτα πίσω. Οι Herschel Little America τσάντες είναι ιδανικές για τις εξορμήσεις σου, την καθημερινότητά σου αλλά μπορούν να σε συνοδεύσουν ακόμα και στο lifestyle σου. Μια τσάντα πλάτης Herschel Little America είναι βολική διότι σου προσφέρει άνεση διότι το βάρος μοιράζεται σε όλη την πλάτη. Για τις εξορμήσεις σου μπορείς να επιλέξεις Herschel Little America σακίδιο πλάτης σε large μέγεθος, ούτως ώστε να χωρέσεις με άνεση τον εξοπλισμό σου, χωρίς να χρειαστεί να αφήσεις τίποτα πίσω! Για την καθημερινότητά σου από την άλλη μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα πλάτης Herschel Little America σε μικρότερο μέγεθος ώστε να μην πιάνει χώρο, δίνοντάς σου κομψό στυλ. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου διάλεξε Herschel Little America τσάντα για το casual, retro, vintage, sporty & urban look σου μέσα από το No1 online Hot sneaker store

Βρες Herschel Little America στο Top Sneaker Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Herschel Little America τσάντες μέσα από μοντέρνα σχέδια και από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2