Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 200

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

477 styles.
από 14

adidas Originals Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

H adidas κάνει focus στον καταναλωτή και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα και την εμφάνισή της, προσφέροντας μοναδικά designs και prints, με ανώτερης ποιότητας υφάσματα! H adidas original έχει ένα πρωτοποριακό ύφος και στυλ. Ανακάλυψε τη συλλογή της στο No 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές!

Ποια είναι η ιστορία της adidas Originals;

Η adidas Originals εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1972. Το λογότυπο Originals ήταν διευρυμένο και είχε χρησιμοποιηθεί στα προϊόντα κληρονομιάς της adidas. Το 1991 με 1997 το λογότυπο adidas Performance που αφορούσε μόνο αθλητικό εξοπλισμό αντικαταστάθηκε από το Originals με το trefoil να εμφανίζεται κυρίως σε sports fashion προϊόντα. Η adidas Originals μεταξύ δεκαετιών 1940 και 1990 έχει retro old skool αίσθηση, ενώ το 2008 το λογότυπο επεκτάθηκε και έγινε καμπάνια για προώθηση προϊόντων adidas Originals. Τον Οκτώβριο του 2017 η adidas Originals άνοιξε το μεγαλύτερό της κατάστημα παγκοσμίως στο Wicker Park του Σικάγο . Υπάρχουν πολλά καταστήματα adidas Originals ανά τον κόσμο, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ορισμένα καταστήματα της JD Sports, υπάρχουν καταστήματα της adidas που βρίσκονται μέσα.

Βρες το Ιδανικό Αξεσουάρ adidas Originals για Σένα

Για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου θα βρεις το ιδανικό adidas αξεσουάρ για εσένα που θα ολοκληρώσει το στυλ σου. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από τα μοναδικά σχέδια και χρώματα στα adidas σκουφάκια ή κασκόλ. Πέρα από το στυλ θα σου προσφέρουν την ζεστασιά και την άνεση που χρειάζεσαι. Για το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα adidas καπέλα snapback, strapback, bucket και πολλά άλλα τα οποία θα σου προσφέρουν την προστασία που χρειάζεσαι από τον ήλιο χωρίς να σου στερούν την άνεση. Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις για την καθημερινότητά σου ένα adidas τσαντάκι είτε τσάντα μέσης είτε backpack, έτσι θα έχεις την οργάνωση που θέλεις όπου και αν βρίσκεσαι. Φυσικά μπορείς να επιλέξεις τις ιδανικές κάλτσες για σένα ανεξαρτήτου μήκους και στυλ αλλά μπορείς να τονίσεις το στυλ σου ακόμα περισσότερo επιλέγοντας ένα adidas ρολόι. Όποιο adidas αξεσουάρ και αν επιλέξεις θα το βρεις στην μεγάλη γκάμα του Sneaker10.

Βρες τα δικά σου adidas Originals Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ στο Sneaker10!

Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε adidas Originals ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε μοναδικά χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, κόκκινο, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο, μωβ, ροζ, καφέ, γκρι, χακί, allover print, animal print, πολύχρωμα και πολλά άλλα στο No1 online sneaker store, Sneaker10.gr, σε Hot Τιμές & Super Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP adidas Collections

adidas Samba adidas Gazelle adidas Handball Spezial adidas Ozweego adidas Campus adidas Forum adidas Superstar adidas Stan Smith adidas Adilette adidas Ultra Boost adidas Retropy adidas Hyperturf adidas NMD 

TOP adidas Styles

adidas Ζακέτες adidas T-Shirts adidas Φόρμες adidas Κάλτσες adidas Σακίδια Πλάτης adidas Σορτς & Βερμούδες adidas Sneakers adidas Φούτερ adidas Ρούχα adidas Παπούτσια adidas Μπουφάν

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2