Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

16 22

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

MVPublications Βιβλία

3 styles.

MVPublications Βιβλία

Η MVPublications είναι μια εκδοτική εταιρεία που είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό. Διαθέτει μια πλούσια συλλογή από βιβλία με επίκεντρο τον αθλητισμό και τις ζωές διάσημων αθλητών όπως Kobe Bryant, Michael Jordan, Drazen και άλλων πολλών ακόμα. Ανακάλυψε τώρα τη συλλογή της MVPublications σε Μοναδικές Τιμές στο sneaker10.gr και στα καταστήματα Sneaker10.

Η Ιστορία της MVPiblications

Λίγα χρόνια πριν, κάπου στην Αθήνα δημιουργήθηκε η εκδοτική εταιρεία MVPublications από δύο δημοσιογράφους με πάθος για τον αθλητισμό & το lifestyle. Με τις αρχές τους, τα δημοσιογραφικά ιδανικά και τις αξίες τους. κουβαλώντας πάντα έναν παράξενο, ίσως και ουτοπικό κόσμο, όπου το μονοπάτι του ρομαντισμού διασταυρώνεται με τα ονειροπαρμένα σχέδια, με μία δόση από κυνισμό, πήραν την απόφαση για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Οι super stars του αθλητισμού, που γοητεύουν το πλήθος, που μοιράζουν απλόχερα συναισθήματα, που είναι αναγνωρίσιμοι και συνθέτουν χαρακτήρες προτύπων για τους θαυμαστές τους, δεν προσγειώθηκαν ένα βράδυ στον αγωνιστικό χώρο, ή στο παρκέ, προερχόμενοι από έναν άγνωστο κόσμο. Οι super stars του αθλητισμού είχαν κάτι πολύ κοινό με χιλιάδες άλλους συνανθρώπους τους: Το ταλέντο! Όμως, ουδέποτε αυτό το ταλέντο αποδείχτηκε αρκετό, χωρίς, αυτός να μοχθήσει, να ιδρώσει, να κλάψει, να απογοητευτεί, να πέσει με θόρυβο και να σηκωθεί. 

Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο γεννήθηκε η MVPublications, όπως ονομάστηκε ένα βράδυ, ελάχιστες ημέρες πριν μπει στο τυπογραφείο το πρώτο της βιβλίο. Για να καταγράψει την ιστορία των ανθρώπων που αποτελούν ζωντανά παραδείγματα για όλους εμάς, που θέλουμε να βάλουμε στόχους και να τους πετύχουμε. Οι βιογραφίες και οι αυτοβιογραφίες, αυτή την ανάγκη εξυπηρετούν. Δεν είναι το μάτι στην κλειδαρότρυπα ενός δωματίου, που έχει καρφωμένο στο ταβάνι τη γυάλινη μπάλα όπου καθρεπτίζονται φωτισμένες πια, οι σκοτεινές στιγμές της ζωής ενός σταρ του αθλητισμού. Είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι ένα μάθημα ζωής. 

Το αθλητικό βιβλίο δεν ανήκει στο περιθώριο. Είναι λογοτεχνία, και τουλάχιστον αυτός θα είναι για πάντα ο στόχος της MVP… Να κάνει και να παράγει αθλητική λογοτεχνία!

Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2