Black Friday!


Η «Μαύρη Παρασκευή» είναι το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την ημέρα Thanksgiving (Ευχαριστιών) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η 4η Παρασκευή του Νοεμβρίου σημαίνει… The Start of Christmas season! Σωστά! Σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.


Originally, η προέλευση της λέξης «Black Friday» ή αλλιώς Black FriYay, έχει καταγωγή από την Φιλαδέλφεια, όπου ο όρος ξεκίνησε με αρνητική σημασία το 1961. Το περιεχόμενο, προήλθε από ένα περιστατικό που συνέβη την ημέρα των Ευχαριστιών. Οι αστυνομικοί ονόμασαν εκείνη την μέρα ως «Black Friday», για να περιγράψουν την μεγάλη κυκλοφορία των οχημάτων η οποία δεν επέτρεπε στους πεζούς να κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Μια ημέρα dedicated στις προσφορές; Ναι!


So the years went by… Φτάνοντας σε εκείνη την ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στις Προσφορές! Οι ΗΠΑ κατάφεραν να εισάγουν την «Black Friday» ως κουλτούρα στο λιανεμπόριο. Αυτή η τόσο «famous» έννοια, κατάφερε να γίνει σημείο κέρδους. Η μεγάλη προσφορά, δηλαδή στην αμερικάνικη αργκό από "το κόκκινο" (in the red) περνάει "στο μαύρο" (in the black).
Αυτό το global φαινόμενο, θα έλεγε κανείς, έχει περάσει τόσο στον Δυτικό πολιτισμό όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο με την Black Friday να γίνεται η Favorite F word!

Εννοείται ότι το Sneaker10 δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτό το party τιμών! Νόμιζες ότι τα αγαπημένα σου Brand θα έλειπαν; Εκπτώσεις έως -50% σε 60+ Κορυφαία lifestyle & sports Brands όπως Nike, adidas, Reebok, Puma, Vans, Converse!

Get ready, γιατί αυτά τα «Black Friday» θα είναι one of a kind!


Marketplace Title 1
Marketplace Title 2
Marketplace Text 1
Marketplace Text 2